tag:blogger.com,1999:blog-3555553860968449796.post2226678063218189431..comments2022-04-11T04:19:22.885+01:00Comments on KLEMENOVA KUHINJA: Kuro-SačSUZANAhttp://www.blogger.com/profile/07519022777966032441noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3555553860968449796.post-83863913295879437682012-09-19T12:01:30.932+01:002012-09-19T12:01:30.932+01:00Oj....jest sač pečem čisto po občutku, vsake tolik...Oj....jest sač pečem čisto po občutku, vsake toliko časa malo pogledam in naložim novo žerjavico....okusi so vedno fenomenalni...je pa kura najpreprostejša za v sač, vedno sem pripravljal filano, zdej pa v njo vržem samo prevreto celo limono in malo svežega rožmarina in je fenomenalna...:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3555553860968449796.post-22014139400822631652012-09-13T13:34:51.157+01:002012-09-13T13:34:51.157+01:00odlično, zgleda preprosto, prav zato mi je všeč. k...odlično, zgleda preprosto, prav zato mi je všeč. kolko časa si to pekel? je treba dodajat žerjavico?with passion by krashttps://www.blogger.com/profile/14567377588297433703noreply@blogger.com