ponedeljek, 21. januar 2013

Slow food


Včeraj je Klemen kar nekaj ur pripravljaj najino kosilo - večerjo in tako sva postopoma zbasala ogromne količine rukole, dimljenega lososa, sira, hruške, riža, kitajskih rezancev, paradižnika, ...  ter raznih začimb.
Ob 19h zvečer sem bila tako sita, kot da bi zbasala  ogromno količino zrezkov in krompirja :) 
...ampak bilo je zelooo okusno in veliko bolj zdravo, kot če bi se nabasala z zrezki.













.



2 komentarja:

  1. Olja, zdaj pa sem jaz odkrila še tebe. ;) Res morem pohvaliti tvoje fotografije oz. perspektivo iz katere fotografiraš jedi. Res izgledajo vrhunsko, ne dvomim, da so te jedi tudi noro okusne...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oj....fotografira mi moja najdražja, včasih z telefonom, včasih z kakšnim malo boljšim fotoaparatom.
      Sedaj me je še naterala, da sam pišem, kar ustvarjam:)......fajn je tale naš hobi:)

      K

      Izbriši